Najnovšie recenzie zo sekcie Respirátory
Respirátor je pomerne tenký (čo je plus) a veľmi priedušný a príjemný na dotyk, nie dráždivý umelinový materiál ako niektoré iné značky.
Najväčšie plus: Má upevňovacie šnúrky za uši dostatočne flexibilné, takže držia, ale netlačia a neťahajú. Je to jediný doteraz vyskúšaný respirátor, ktorý mne ako nositeľke obojstranných načúvacích prístrojov za uchom neprekáža. Nemusím si šnúrky za uchom neustále naprávať v obave, že vytlačia načúvacie prístroje mimo ucha. Pre nás hendikepovaných starosť naviac. A preto tieto respirátory NEMAJÚ CHYBU.
Neviem,či si vyrobca "vstupil" do svedomia,ale kedže som staly objednavateľ uvedeneho produktu,mala som možnost porovnat tovar s časovym odstupom.Na začaitku to bol kvalitny top produkt,postupne sa jeho kvalita znižovala,respiratory mi prišli raz ako nejaka čudna papierova nahrada,alebo neviem, ako opisať material,trhali sa uška na novych čerstvo rozbalenych,este nepoužitych respiratoroch. Posledne objednavky som však obdržala respiratory kvalitovo podobne,ak nie rovnako kvalitne,ako tomu bolo na začiatku. Cena je však aj naďalej privysoka a keďže mu "robili reklamu" politici,ani tak skoro asi nižšia nebude.
Za mňa ale super produkt,ktory na trhu nema konkurenciu.
Vyborny, aj cena. Dostatocne velky, netaha usi.
Mala veľkosť, čudny materiál, zapacha chemicky
- Príjemný tenký materiál, dobre sa nosí. Pekný vzor.
Odporúčam, dobre sa nosí, pekný vzor.
- Našla som 1 kus, ktorý bol nepoužiteľný, pretože bol pri výrobe zatavený v okrajoch balenia. Keď som ho otvorila, respirátor bol potrhaný v mieste gumičky, ale aj v dolnej časti.
objednávka vôbec nebola dodaná, záujem o Vašu službu už nemám
- Krátke gumičky na uši
pekne sedí celej rodine
Respirátor perfektne sedí na tvári. Mne a manželovi úplne vyhovuje, sme spokojní. Zakúpila som už opakovane. Ďakujem.
Sada je zložená s farebných kúskov.
- Lahsie dychanie nez pri beznych respiratoroch, samosterilizacny efekt zjednodusuje narabanie s respiratorom
- Veľmi dobrý
Kúpené pre muža túto značku a veľkosť už mal netlačí za ušami
+ dobre sedí, je pohodlný
- ľahký, priedušný
- Pohodlné nosenie
- Žiadna
OK
- Zdajú sa mi byť veľmi tenké na to, že su to FFP3.
Som v rozpakoch,či ich mam vôbec používať. Pri porovnávaní FFP3 od iných výrobcov tieto su oveľa tenšie. Neverím,že majú ochranu ako iné FFP3
- Dobre sedi
- Vysoka cena
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »