Najnovšie recenzie zo sekcie Respirátory
Neodporucam. Ak chladate pekne chlapcenske vzory tak to necakajte. Su tmave, nejasne, ucel snad splnia ale chcela som detom urobit radost peknymi respir. Prekvapenie a radost sa nekonala.
Spokojnost. Pekne zabalene, farby rozne.
Respirator snad splni svoj ucel ale tie vzory su hrozne. Skarede, tmave, neostre. A mne prislo v baleni kopec motylikovych. Hrozne.
Ucel ochrany snad splnia ale tie vzory. Uple ibe ako na obrazku. Tmave, skarede, neostre. Vyberala som to detom aby mali pekne vesele ale zial sklamani sme.
- dobrý pomer ceny a kvality
- dobre urobené, pekné farby,
- Dostatočné veľké na dýchanie a rozprávanie.
- Krásny dizajn.
- Dlhšie gumičky, treba kúsok zošiť.
- Treba odvetrať, dosť páchnu.
S respirátormi som spokojná, len ich treba určite odvetrať, lebo neskutočne páchnu. Ale keď sa odvetrajú, veľmi dobre sa v nich dýcha, aj rozpráva. Sú jemné na pokožku, nerežú, veľmi príjemné.
- Rýchla dodacia lehota, lacné poštovné
- Respirator presne prilieha k tvári, je ľahký a dobre sa dýcha.
Dobre sedí, neťahá, pekné farby. Veĺkosť pre dämy.
- kvalitne spracovanie
- prijemne na nosenie
- nizka cena, prakticky, kvalitny
- mimoriadne nekvalitný a hnusný materiál, z ktorého je vyrobený
- respirátor poriadne nedrží na tvári
Vyššia ochrana, vzhľad respirátora, pohodlné nosenie.
- Respirator je kvalitny, ma dobru velkost - syn ma 6 rokov a sadol mu vyborne aj s nim zvladol vydrzat cely den v skole. Taktiez vsetky vzory su pre chlapcov OK.
- Zle vyrezany respirator
Vsetky 3 respiratory boli krivo vyrezane, takze nie vsetky okraje boli "zlepene". Neviem ako laik posudit, ci to moze ovplyvnit funknost respiratora, ale mala som urcite obavy.
Velmi dobre sedi a prilieha na tvar, hlavne na nose - vdaka inemu tvaru ako 95% respiratorov.
Super najlepší respirátor. Doteraz som mala všetky velké tento je topka. Neťahá uši,nesmrdí a výborne sa dýcha.
- Som spokojná
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »