Najnovšie recenzie zo sekcie Respirátory
- Kvalitné
- Respirátor FFP3 by mal byť podľa popisu bezpečný aj voči vírusom veľkosti Corona, typ 3M Aura je dobre tvarovateľný k nosu aj vďaka penovému pásu, výborne tesní vďaka dvom gumičkám okolo hlavy. Bonusom je ventil, ktorý odvádza teplo a vlhkosť z vydychovaného vzduchu, čím sa predlžuje bezpečnosť respirátora. Podľa certifikátu je táto filtračná polomaska najvyššou možnou ochranou zdravotníkov a civilného obyvateľstva. Ja ju používam dva roky, vysoká spokojnosť.
- V niektorých e-shopoch ešte stále neprimeraná cena (nad 10 €), ale keďže máme e-shopy aj seriózne, treba si vybraľ...
- dobra velkost pre dieta, pekna farba, pevnost
- respirátor FFP3 by mal byť podľa popisu bezpečný aj voči vírusom veľkosti Corona, typ 3M Aura je dobre tvarovateľný k nosu aj vďaka penovému pásu, výborne tesní vďaka dvom gumičkám okolo hlavy.
- FFP3 - antivírusový, 3M Aura respirátor - veľmi dobre tvarovateľný k tvári, dobre priliehajúci, pohodlný aj v dôsledku penového lemu okolo nosa a dobre držiacich gumičiek okolo hlavy.
- veľkosť balenia
- farebné prevedenie
- je OK
splňa moje predstavy
- Stale som nedostal COVID
Precestoval som s ním toľko krajín, zakašlalo pri mne toľko ľudí, preletel som s nim toľko hodín a stále som nechytil Covid. Musím uznať je to účinný respirátor, ak ho máte správne nastavený a pravidelné vymenený.
- vyborny system gumiciek okolo hlavy
- netaha usi, maska dobre prilieha k tvari
- Kvalitny
Zmene snurky sposobia ze respirator vobec nedolieha oproti predoslej verzii kde boli snurky pevnejsie a ploche pricom velkostne su respiratory rovnake. Katastrofa!!!
Zmene snurky su totalnou katastrofov, respirator nedolieha. Respirator sa velkostne zhoduje s predoslou verziu, starsie ploche pevnejsie snurky zabezpecovali vyborne doliehanie respiratora co sa o tomto neda ani povedat.
- Zlý tvrdý bolia uši z gumičky nepohodlný
- gumičky neťahajú
- možnosť gumičku pomocou platového držiaka dať okolo hlavy - nie za uši
Gumičky neťahajú, ale v prípade potreby je možné ich dať okolo hlavy a nie za uši. Respirátor sedí dobre, pri nose sa dá pohodlne nastaviť podľa potreby pomocou platu.
Maximálna spokojnosť, kvalitný tovar...
Je z ľahkého materiálu a zároveň pekný doplnok ....Farebne sa hodí k všetkému...
- Dobre sedí na tvári
- Kvalitny respirator
- Všetko v poriadku.
- Cena produktu je na kusy. Osobne som si zle prečítal.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »